Sommar och sol,,,

,,,då tänker jag att jag ska hinna med att läsa. I år har jag lyssnat på många sommarpratare och än är inte det slut. Jag försöker läsa varje kväll, men det blir några sidor så det tar lång tid. Då gäller det boken är intressant… Ser att jag inte lagt in vad jag läst sedan december, nästa åtta månader sedan. Och här kommer det jag hunnit med:

En liten bok om medarbetarskap – intressant ur ett ledarperspektiv. Får aldrig glömma medarbetaren som står för stor del av företag.

Under falkens vingar – en spänningsroman med en kvinna med en annan förmåga än oss andra. Kvinnan och hennes man dras in i en mordgåta. Den var lättläst och spännande. En ny författare för mig, kommer uppifrån norr.

Tvillingarna i Auschwitz – En historia från krigets hemskheter. Berättelserna från lägren är alla lika skrämmande. Vad gör oss människor så grymma? Rädslan?? En kort historia som ger avtryck.

Sara Danius texter både om mode och andra saker – Jag imponerades av Sara Danius under skandalen i Svenska Akademin. Hade nog ingen speciell relation till henne och hennes texter för det, ja förutom kring hennes mamma, Anna Wahlgren. Tycker om hennes texter och intressant med modeintresset och fotografiintresset.

En autentisk berättelse om Dalai Lama – Den är skriven början 2000-talet och därför på ett vis lite inaktuell vad gäller läget i världen. Men historiskt och om personen Dalai Lama är det väl samma läge nu som då tänker jag. Tyvärr var den lite svår att hänga med i kring alla historiska händelser och den kultur som finns i östasien. Men jag tror nog att jag fick lite mer förståelse för institutionen Dalai Lama och dess betydelse för det tibetanska folket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.