Om,…

Jag vill visa en del av mitt liv. Tror inte det skiljer sig så mycket från andras liv. Eftersom jag gillar att fota så är det samtidigt en sorts dagbok. Om jag skulle inspirera någon, någonggång så vore det jätteroligt.

Jag deltar i fotoutmaningar för att sporras att hinna med detta projekt. Och även för att ha någonstans att visa en del av mina bilder. Ibland kompletterar jag med text.

Och vem är jag? Ja, en Eva med ett fotointresse som funnits lång tid i mitt liv. 

Fotograferandet har som många andra saker i livet skett mer eller mindre beroende på livssituation. Tillsammans med sex andra kvinnor så har vi en fotogrupp som genomför regelbundna träffar, utmanar varandra och lär av varandra. Vi har också roligt tillsammans. Detta har vi gjort i flera år.

Jag ser många saker i bilder; när någon berättar en historia, beskriver något eller när jag fantiserar. Jag ser ofta bilder som jag skulle vilja ta. Inspirationen kommer främst från naturen och människor. Jag skulle vilja bli lite tuffare och ta lite fler av bilderna jag ser framför mig. Denna blogg hoppas jag ska ge mig modet och även ge mig ett forum för tankar i bilder och ord. Och om det intresserar dig blir jag glad. Lev väl!

Fotot är taget av en fd arbetskamrat, bengt-åke persson,  utbildad fotograf. fotot togs när jag skulle fota min arbetskamrat för en uppgift som handlade om porträtt och ljussättning.