Nu har jag läst,,,

Två böcker i närtid. När jag väl kom igenom Joyce Carol Oates bok så har jag hunnit läsa annat också.  Jag är boknörd och älskar böcker. Står där vi försäljningsståndet och läser baksidor och tycker allt är så spännande. Köpte just en sådan bok som Pam Jenoff skrivt. ”Kodnamn Safir” är namnet. Blandad känsla av boken, lite för ”enkel” i min smak. Intressant till viss del men ändå fångade den inte mig. En handling som utspelar sig under andra världskriget med motståndsrörelsen och släktskap i fokus.  Från mig får den en 2,5 poäng på en 5-gradig skala.

Bytte till en annan spänningsroman som däremot gav mig lite mer. Tina N Martins bok ”Åskmakaren”. Handlingen utspelar sig i Luleå, där vi bor. Det tänker jag inte har största betydelsen men var bra handling. Tina skriver brutalt och rått. Lite väl mycket i min smak, jag kan nog säga att jag skumläser vissa partier. Tycker ändå jag förstår. Men den är välskriven, spännande och lättläst. Får ca 3,5 poäng på den 5-gradiga skalan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.