I gång igen,,,

Jag älskar att läsa böcker. Under en längre tid har det inte blivit så mycket bokläsning men nu har jag kommit igång igen. Det blir lite olika typer av böcker och ibland har jag gjort ett köp som jag tror ska vara något annat än det är.

För ett tag sedan läste jag en bok om språkets uppkomst, eller egentligen kommunikationen. Intressant och min slutsats blir att det är barnen eller vår fortlevnad som har utvecklat vår kommunikation. Tore Jansson, professor, har en teori som ger ett perspektiv på vår kommunikation.

Jag tog en bok som Kristin Hannah skrivit. Himmel över Alaska. En helt annan typ av bok. En roman om familjerelationer, beroende och kärlek. En familjs flytt till Alaska där utmaningarna är många både utifrån och även inifrån. Jag började lätt och när jag nått mitten av boken sträckläste jag för jag ville veta slutet. Blev en sen natt. Eller en tidig morgon 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.