Fredagstema – människoskapelse #7

En vän, en resa och en kamera gav denna bild. Med denna fotovän har jag fått prova en massa olika saker. Och idag har jag försökt mig på att redigera litegrann. Fotot är taget i Östersund.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om du vill se fler människoskapelser ska du kolla in på Birgittas sida.

6 svar på ”Fredagstema – människoskapelse #7

    • Hej, ner mot vattnet och ert kallbad. Finns en gammal järnvägsstation (?) som används som glasblåseri (tror jag det var).

    • Dagen vi anlände så gick vi mot vattnet och glasblåseriet, minns du? 🙂 Vi gick i flera timmar denna underbara dag. Det var lite kallt där på morgonen. Jag gör mina tappra försök i redigering. Tar för mycket tid av en nybörjare som jag är.

  1. Från det ena till det andra så har jag suttit med redigering hela dagen … foton från en lördag för någon vecka sedan, du förstår och jag har ångest. =) Men, det löser sig sa .. ja, vem sa det? Inte vet jag, men det lät åtminstone hoppfullt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.