Ett nytt år!

Gott nytt år till er allesammans!

Varje år så känns det som att jag får något på denna nyårsafton – ett helt nytt år – med nya möjligheter och oväntade upplevelser. Förväntningar kan kännas utan att jag vet vad det är som jag förväntar mig. Det är som att öppna ett paket, inslaget och hemlighetsfullt finns det där, redo att öppnas.

Denna första dag på det nya paketet har gått i lugnets och slöhetens tecken. Väl medvetet val. Det är det jag ska göra med mitt nya år. Hela tiden välja och komma ihåg att inte välja är också ett val.

Lev väl!

Nyår

2 svar på ”Ett nytt år!

  1. Det är det jag alltid sagt, du är så klok och nu kommer ju 2014 att bli ”vårt” år eller kanske mer våra kamerors år, även om jag inte plockat fram min i år – den ligger bara här i Linköping. Sedan har jag en känsla av att ditt år kommer att bli just det – ditt år. Tänker bland annat på vad som händer i april då du kan sätta … bakom dig. =)

    En fin bild har du också lyckats påbörja året med och du fortsätter nog på samma sätt. Ha det gott och nu ska jag försöka titta mig runt här och se om det kanske finns något att sätta avtryckarknappen på.

    • Jag har också tagit julledigt från kameran. Kan behövas få lite distans och ny inspiration. Vi får nog ett roligt fotoår tror jag plus lite annat på köpet. Vi synes och höres.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.