Den första,,,(1av365foton)

Då var det dags igen med att utmana sig själv. Jag tror jag är med för fjärde året i rad i utmaningen 365foton. Jag har lyckats en gång. I år finns en variant där man kan göra hälften dvs 183 bilder istället. Jag har valt den som utgångspunkt och så får vi se. Det kom en till utmaning via Bodens Fotoklubb som vi i vår fotogrupp anammade;  1 bild i veckan med redan givna teman (utmaningar). Jag har hoppat på den också. Tänker att jag kan kombinera bilderna till båda eller så kanske jag får använda samma, om det är rätt bild.

Den första bilden blir ett självporträtt men utan mig själv. Jag tycker det känns som en rolig utmaning och samtidigt roligt få presentera sig lite själv.

Bilden visar lite av det jag gillar att göra och som troligtvis då också kommer att speglas i mina foton. Jag har barn och barnbarn så min familj har utökats med många fler att ha roligt med och också oroa sig för ibland. Jag tränar ett par gånger i veckan och älskar känslan när jag gjort klart ett träningspass. Jag får så mycket energi av träningen. Jag gillar att läsa och lära mig men boken Gultzaudden har dubbla betydelser. Den fotogrupp där jag ingår har fått ett uppdrag att fota detta fina område under det år som kommer för eventuellt publicering i deras kommande bok. Spännande. Jag tror det kommer bli blomfotogarerande i år också. Jag tycker om att se växlingarna i naturen, jag älskar att äta det som man odlat själv och blommor är så vackra. I sexton års tid har min sambo och jag genomfört mins en fjällvandring varje år. Vi sover i tält och går gärna högt upp i bergen, inte så mycket i lågland. Jag hoppas på en fin fjällvandring i år också och jag hoppas några fina andra resor också. Kameran får symbolisera mitt intresse för fotograferandet och bilden som konst. Det är mitt liv och min själ ni ser i bilden.

Tema 39 Den första

Du kan se fler bilder på 365foton

6 svar på ”Den första,,,(1av365foton)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.