Årets sista,,,(150av 365foton)

Så var vi nu på årets sista dag och då gäller även årets sista bild i utmaningen 365foton. Jag lyckades inte i år heller med att fylla alla årets dagar med en bild, men jag försökte. Jag insåg nog för ett tag sedan att jag inte hinner med. Jag har många bilder kvar, får fundera över vad jag gör med dem. Jag ska försöka mig på att sätta ihop en årskavalkad, inte idag utan en annan dag framöver. Denna  bild säger mycket om mitt år. Jag har mycket fint att se tillbaka på och även många saker att se framemot, nästa år! Det jag vet är att jag får fortsätta följa det nya livet i min familj; Tor som nu är två år och visar hur livet levs när man är barn, underbart med barnbarn. Jag ska även ut och resa; Vildcamp i norra Finland, besöka slottets stad; Edinburgh i Skottland och en resa till Frankrike. Vi har några jubilarer i familjen nästa år; min mamma som fyller 80 år och min svärdotter som fyller 30 år. Hoppas även få uppleva den sköna vardagen med rutiner som jobb, träning och annan fritid som att umgås med vänner. Och sist men inte minst så hoppas jag det blir många nya fotostunder själv och med mitt härliga fotogäng. Vi har ju fått en utmaning som gäller hela nästa år! Oj, vad jag längar till nästa år. Nu är det bara 12 timmar kvar och jag önskar er alla ett

                          Gott nytt år!

Eget tema 384 (19av52) Årets sista…

Du kan se fler bilder på 365foton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.