Resenär

Att se på dessa magneter på mitt kylskåp har gett mig nya tankar på nya resmål. Detta är bara ett urval på vissa orter som jag som resenär besökt. Jag tycker om att besöka olika orter, små som stora. Jag fascineras av kulturer och människor och den storslagna naturen. Vissa morgnar känns det så skönt att tänka sig bort till nya platser och nya möten. Det är så skönt att minnas och även att tänka sig på hur vissa platser kan bli… jag har några platser kvar i min bucketlist som jag vill se.

242 - Resenär

242 – Resenär

För att se fler foton klicka här 365foton.

365foton, 242 Resenär, 1 av 365

.

4 svar på ”Resenär

  1. Hej och välkommen till fotoutmaningen! Du har allting på plats och bloggen funkar som den ska (stilren och snygg!), så det är bara att tuta och köra.
    Lycka till!
    /PixelCat, admin

  2. Kul att se lite av alla dina foton så här i ett kollage. En resa som kvarstår – vår fotoresa. Fast nu får vi vara resenär i vårt eget län ett tag känns det som. Ha det gott och nu ser jag fram mot friska fotodagar – som resenär och fotograf.

    • Vi har nog mer än en fotoresa att göra – nära och långt bort. Skulle vara superkul med en storstad i Europa, eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.