Fotokurs

Att gå en kurs för att lära sig något nytt blev en erfarenhet vill jag lova. Under hösten har jag gått en digitalfotokurs. Jag har lärt mig många nya saker men att använda de lärdomarna kommer att vara detta års utmaning. Kanske fortsätta utvecklingen med en ny fotokurs? Jag har fotat med blixt, utan blixt, porträtt i parti och minut, komponerat bildserie, diskuterat bildkomposition. Är det prosa, fakta eller poesi? Poesi verkade vara det jag inte förstod riktigt. Examensarbetet bestod av en utställning och temat var ”konst” med en egen tolkning av detta. Svårt och utmanande. Min tolkning blev denna bild, ”Reflektion”. Denna bild har gett funderingar på nya bildidéer. Hoppas ni kan reflektera över bilden.

Reflektion
Reflektion

 

 

5 svar på ”Fotokurs

 1. Den här är ju bara så bra och visst ska du gå mer kurser – jag vill också, men missade ju att det fanns att söka. =) VI får hämta våra alster snart och hänga upp på våra egna väggar.

 2. Vilken otroligt fin bild du tagit! Jag har också gått kurs under förra året och såg detta som en utmaning för att fortsätta fotandet och inte hamna på ”auto-pilot” igen.
  Lycka till! 🙂

  • Tack. Det är en utmaning ta denna hobby ett steg vidare. Det är också kul få respons på bilder och se andras bilder och idéer.

 3. Så läcker bild! Snyggt med den väl avvägda belysningen som
  gör att konturerna framhävs. Och så speglingen….
  Gillas mycket!!!

  Fotokurser är alltid givande. Har gått ett par på distans
  via högskolan i Jönköping i samarbete med Moderskeppet.
  Så givande!! Sugen på mer….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.