En utmaning,,,

I år tänkte jag överraska  mig själv. Överraska mig med att jag klarade utmaningen 365+1foton, alla dagar :-). Och visst blev jag överraskad på ett helt annat sätt än jag förväntade mig. Vi, familjen, förlorar en mor, mormor och svärmor. Allt stannar upp, känslan av sorgen infinner sig sakta efter chocken. Jag vill minnas viktiga saker, jag försöker fota minnena och inser hela tiden att det saknas någon i bilden. Kanske kommer bilderna att ge mig mer om ett tag, när jag minns med glädje och inte som nu, med oerhörd saknad och sorg. Jag hoppas det. Men just nu checkar jag ut från utmaningen för i år. Jag ger det en ny chans nästa år.

Lev livet väl!

4 svar på ”En utmaning,,,

  1. Hej.
    Det finns mångas höga berg att bestiga, svårigheter, man aldrig trott man kunde komma över, som tar kraften och orken.
    Fick 2017 en kronisk sjukdom, är inte mycket att göra åt, äta mediciner och knalla på. Fotografering samt grafik, utmaningar i olika grupper inspirerade mig förut. Skall försöka komma igång igen.
    Allt gott för det nya året 2021

    • Hej, tack för omtanken. Jag hoppas du återkommer till fotograferandet. Tror att det kan bidra i våra liv även om det inte tar bort sorgerna i sig. Med önskan om ett Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.