Att se sig omkring,,,

När man reser och ser sig omkring, även där man bor, upptäcks nya underbara platser. Och så många vackra platser det finns i vår värld. Jag gillar att resa iväg och att komma hem. Det jag inte gillar med att resa är att packa och packa upp. Även fast det är spännande och längtansfullt inför en resa så är inte packandet något som ger mig tillfredsställelse. Men om man bortser från detta så älskar jag att resa både nära och långt bort. Jag tycker om att inte alltid veta allt innan jag reser eller åker till en plats. Min sambo och jag tar en biltur ibland, helt planlös. Gillar man att fota så kan det vara spännande. Nu söker vi ofta fågellivet eller natursköna platser. Att se årstidsväxlingarna i naturen är också trevligt. Vissa vägar har vi åkt många gånger, men vet ni, jag känner inte alltid igen mig…:-)

Jag har en sida här på min blogg som heter ”Att se sig omkring,,,” finn under fliken fotografier där jag har en del foton från olika platser, nära och längre bort, som jag besökt. Närmast i tiden har jag varit i Edinburgh, Skottland,Höga kusten, Sverige och Ranua, Finland och så i vår stuga i Norrbotten. Snart stundar Provenceområdet i Frankrike, Venedig i Italien och en fjällvandring.

Köpenhamn

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.