Till slut,,,(209 av 365foton)

Till slut så var vi vid årets slut. Den sista dagen på året. Jag nådde över hälften men inte hela vägen fram. Får väl säga att jag är nöjd ändå. I detta inlägg tar jag med två inlägg. Dels en bild från vår semester i år. Det finns nästan inga bilder från den på min hemsida ännu. Hade lätt kunnat fylla hela utmaningen men hann inte med. Bilden är på mig och min dotter i Provence, Frankrike.  Och det är då inte jag som tagit den utan min svärson. 

Den andra bilden är nyligen tagen i Öjebyn, Norrbotten. Den får avsluta detta år och med det önskar jag er alla ett 

GOTT NYTT ÅR!

Tema 299 Till slut
Du kan se fler bilder på 365foton

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.