Hundra och stöldsäker

Detta blir min hundrade bild i detta tema. Jag ligger lite efter och har som målsättning lägga in minst två bilder varje dag för att komma ikapp. Vissa daga fungerar detta och andra fallerar det. De dagar som fallerar innebär att jag måste jobba ikapp ytterligare. Tycker hela temat är en utmaning, kollar bilder hos andra för att få idéer och inspiration. Finns mycket kreativt. Önskar jag kunde få till budskapet med bilderna på ett ännu bättre sätt men det känns som tiden inte riktigt räcker till. Tiden skulle gärna få vara stöldsäker för min del ibland. Tänk om tiden kunde låsas in och stå still tills man bestämmer sig för att öppna den. Något som är inlåst och som känns stöldsäkert är min nyinköpta packmoped som jag under denna sommar ska nyttja något mer än förra sommaren, då den köptes. Jag har en tanke att denna moped ska vara ett sätt för mig att ta mig till nya fotoställen och nya inspirationer.

Stöldsäker

Stöldsäker

Category 365foton, 294 Stöldsäker, 100 av 365.

För fler deltagare och bilder klicka här http://365foton.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.