Utmaningar,…

Nä, jag lyckades inte i år heller. Men gör ett försök igen. Utmaningen ”365foton” blev för tuff för mig i mitt liv just nu. Men den har fått mig att försöka fota oftare än jag annars skulle gjort. Prioriterar bort en del på grund av andra åtaganden. Och ändå är fotandet en av de saker som ger mig lugn och perspektiv på saker och ting. Det är när jag ser i kamerans öga som jag andas ut, både på grund av lugnet men också för att jag ska hålla kameran still när jag trycker ner det sista på avtryckaren. Andningen, som är livets kraft, som syresätter och ger energi. Så även om jag inte lyckas med alla mina 365 bilder så har jag fått möjligheten att ta några extra, sköna andetag. Och därför ger jag utmaningen en ny chans.

Väl mött detta år 2018.


4 svar på ”Utmaningar,…

  1. Så roligt att du är med igen, jag gillar verkligen dina bilder! Bra tänkt om stunderna med kameran, jag tycker också att det som blir, det blir och det är ju roligt även om man inte når 365 st!

  2. Bra orsak att köra i år igen! Jag är själv med för att hitta tillbaka till glädjen med fotograferandet. Viktigt att inte lägga för mkt prestation i det hela utan se det som en inspiration istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.