Perfektion,…(90 av 365foton)

Perfektion betyder fulländning, fullkomlighet. Ibland känns det som att jag strävar efter perfektion i bilderna vilket är svårt uppnå. För vad är fulländning/perfektion i en bild? En tekniskt bra bild vilket kanske skulle innebära perfekt skärpa, färgerna helt rätta. Eller är den bästa komponerade bilden den mest fulländade. Eller är det så att allt är i betraktarens öga och då blir det många saker eftersom vi alla har så många olika åsikter. Här lägger jag in en bild som tekniskt sett troligtvis är katastrof, kompositionen kanske är något bättre och vad den betyder för betraktaren vet jag inte. Men jag själv som fotat tittar på bilden och funderar; gillar, gillar inte. Och jag har nog inte bestämt mig ännu, perfekt eller inte.

 

 

Tema 208 Perfektion

Du kan se fler bilder på 365foton

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.