Naturens mästerverk,…(72 av 365foton)

Ett av naturens mästerverk, en Rosenrot. När vi fjällvandrar varje höst så ser vi dessa uppe i fjällen. När jag fick en växt av en bekant som presenterades som en växt från den fjällby där jag är uppväxt insåg jag inte att det var en rosenrot. Efter två år i rabatten såg den ut så här i år. Jag gillar den, dels därför den är vacker och även för att den får mig att längta efter vandring. Den ger så fina minnesbilder. Så för mig är rosenroten ett av naturens mästerverk.

Tema 189 Naturens mästerverk

Du kan se fler bilder på 365foton

2 svar på ”Naturens mästerverk,…(72 av 365foton)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.