Jag lyckades och…

jag kom till nr 317, några siffror från 365. Och så här blev avslutningen.

Här säger vi farväl till det gamla året medan vår nya favorit Bulten säger en gång till. Vår gäst tittar närsynt i sina papper för att sjunga in det nya året.  Och äsch då, jag kommer inte lyckas detta år med denna utmaning. Men vad har varit flaskhalsen? Jo, jag själv så här är jag på en selfie. Men vet ni vad, jag och Bulten kommer igen nästa år. Det säger vi high five på!   GOTT NYTT ÅR!

4 svar på ”Jag lyckades och…

  1. Mycket bra jobbat!! Jag oroar mig redan för att inte fixa mina drygt 60 teman..

    Det är inte många av mina som jag får ngn idé till..

    God fortsättning på nya året!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.