Jag kämpar på,…

med fotoutmaningen ”365foton”. Vissa dagar och veckor känns det som nu är jag ikapp eller åtminstone inte ligger så långt efter. Ska jag klara detta? Vet inte, vi får se. Just nu så förbereder jag mig ”mentalt” inför en del av mitt års händelser; fjällvandring. Vi ska iväg på en fyra dagars vandring, tre nätter ute i tält och ett antal naturupplevelser.  Detta har vi gjort årligen många år. Vädret på nyheterna talar om regn från väster. Jag hoppas på lite uppsprickande molnighet men vi har vandrat i alla möjliga väder. Det visar sig. Jag har ännu inte bestämt exakta kamerautrustningen. Den funderingen ska jag nog sova på innan beslutet tas. Nä, nu är det dags sova på saken.

Tältplats 1:a naten

 

6 svar på ”Jag kämpar på,…

    • Det är fint i fjällen. Snart kanske jag har hunnit med att titta på bilder jag tagit på vandringen också :-). Vädret var som det ska vara i fjällen det vill säga omväxlande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.