Huvet under armen,…

Om jag nu inte minns fel, vilket händer, så ska denna skulptur vara gjord av Michelangelo. Men nu kanske jag blandar ihop saker och ting. Även jag kanske har ”huvet under armen”. Detta med att minnas är ett problem. Jag upplever inte att jag har svårt att komma ihåg saker och namn men när jag ska minnas så blir det svårt. Samtidigt är det säkert något som vår kluriga hjärna har utvecklat som är bra med det. Kanske ska vi inte komma ihåg allt eller så finns det inte plats bland alla synapser, nervceller och aminosyror och vad som nu finns där uppe. Så här är skulpturen ”med huvet under armen…” i min tolkning.

105-Huvet-under-armen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tema 105 Huvet under armen (158 av 365+1foton)

 

2 svar på ”Huvet under armen,…

  1. men du fick till temat! och han är snygg! ett tips… fota skylten när du tar en bild på museum eller så, så slipper du ha i huvudet vad du fotat. för dom uppgifterna får en tendens att försvinna u huvudet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.