Gyllene tillfälle, …(48 av 365foton)

 När min vän frågade mig om jag ville följa med henne och lyssna på Thomas di Leva i kyrkan en kväll så tackade jag ja. För vad kan vara mer gyllene tillfälle än att få höra honom live och fundera över om jag gillar hans musik eller inte. Denna kyrkas altartavla ger en mäktig inramning till honom tycker jag. Jag kom fram till att jag gillar vissa låtar av Thomas di Leva, jag gillar texterna och eftertänksamheten. Min största idol? Nej det kan jag inte påstå, men det var bättre än förväntat. Det var en trevlig och annorlunda fredagkväll.

Tema 41 Centrum

Du kan se fler bilder på 365foton

4 svar på ”Gyllene tillfälle, …(48 av 365foton)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.