Återseende,…(137 av 365foton)

Det växlande vädret har gjort att det varit lite småfåglar runt knutarna hos oss. Men nu så har en kär vän dykt upp. Det är ett roligt återseende. Det är ett flugsnapparpar som huserar i vår holk. Jag vill gärna tro det är samma par som förra året. Jag tycker mig skymta några gapande småmunnar därinne. Jag önskar jag ska få vara med vid utflygningen detta år. Vi får se.

Tema 360 Återseende

Du kan se fler bilder på 365foton

2 svar på ”Återseende,…(137 av 365foton)

  1. Vilken vacker liten bild. Och du har lyckats med att få snapparen i fokus. Hoppas du får med de små ”dunbollarna” när de är flygfärdiga.

    • Tack. Tyvärr så tror jag att jag missar dem även i år. Dels tror jag att ungarna var få (ev bara en) och att de hinner flyga ut innan jag hinner på plats igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.