Året som gått,,,(355av365foton)

Nu ska jag igenom en slutspurt på utmaningen. Med 11 teman kvar och till och med egna teman 🙂 så är min idé att summera det år som gått. Det sägs man ska reflektera. Jag hoppas att det inte blir några dubletter mot det som är inlagt tidigare, tror inte det. Och snart så startar nästa års utmaning, dessutom ett skottår.

Januari började på den plats där jag tillbringat mina första år i livet och som jag återvänt till under flera gånger i mitt liv, Abisko. Jag är ett järnvägsbarn så jag har även tillbringat mycket tid i Skåne, närmare bestämt Ängelholm. Vårt avlånga land är kontraster i natur och väder. Besök på Icehotel var ris och ros. Riset är att vissa konstverk är kvar mellan åren, vilket i sig är fullt förståeligt för ekonomins skull. Roset är att det alltid är lika häftigt att besöka.

Och så börjar vi se ljuset igen,,,

Eget tema 407 (42av52) Januari

Tema 270 Sprickor i isen

Du kan se fler bilder på 365foton2023

2 svar på ”Året som gått,,,(355av365foton)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.