2 svar på ”Kaffe är också viktigt,,,(73 av 365foton)

  1. Njae, jag klarar mig väldigt bra utan kaffe! 😉 Men jag gillar din tolkning och det är en kopp kaffe med snyggt mönster och välplacerad i bild men jag ogillar verkligen den där nöten eller skräpet eller vad det är i höger nederkant! Den stör harmonin! När jag nu tittar mera på bilden så stör det vita också och jag hade beskurit bilden så jag slapp allt det vita (utbrända).

    • Intressant med din reflektion. Denna bild diskuterades också i min fotogrupp. I och för sig så hade jag en bild där nöten inte fanns med men det vita var med. Det var delade meningar om den skulle beskäras eller ej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.