Fredagstema – människoskapelse #6

Att visa upp sina alster för andra är trevligt. Om det gillas av någon annan så blir man också glad. För några år sedan var jag och min sambo på Nationalmuseet (om jag nu inte minns fel) och där var en intressant utställning. Mitt minne är selektivt och jag tror om jag letar i cellerna så kommer jag på vad det var för utställning och även vem konstnären var men det kan ta så lång tid att jag inte hinner vara med i fredagstemat :-).

På samma resa besökte vi Stadshuset och där renoverades det. Och jag kan konstatera att ställningsarbetare har ett litet pussel att lägga. Tycker detta illustrerar en människoskapelse på ett annat vis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Om ni vill se fler fredagstema så ska ni kika in på Birgittas sida

8 svar på ”Fredagstema – människoskapelse #6

  1. Vacker kreation i vackert ljus. Byggnadsställningar är verkligen en gåta för mig, vilket jobb att sätta ihop allt innan man kan börja med det man egentligen ska göra 🙂

  2. Där skulle jag varit med, läckert och visst är det mycket pussel att lägga för ställningsmonterarna. Tänk denna underbara klänning i en studio – vad kul vi skulle haft. Snart lägger jag också upp min människoskapelse, en dag ”försent”, – en underbar tjej som hade lika kul som jag.

  3. Det fanns många vackra kreativa kreationer på denna utställning. Ja, vilket jobb vara ställningsmontör och farligt är det också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.