Mina fyrbenta vänner

är border terriern Aron och den vita herdehunden Cinto. I slutet av 2016 somnade vår fina border terrier Coffey in. Han blev 12 år och har gett oss många fina minnen. Förutom dessa fina hundar som vi har runt om i familjen så finns även två katter; Molgan och Aska.

Border terriers är härliga. Det tror sig vara stora hundar men är förpackade i ett litet format. De följer med på alla äventyr och är väldigt lugna, stabila och vänliga.

Sedan slutet av juli 2014 så finns även Cinto i vår familj. Det är dotterns hund men Cinto är hos oss ibland. En vit herdehund, en vallhund och mycket större än en border terrier. Härligt mjuk att krama och det gäller hålla hårt i kopplet när vallbeteendet sätter igång.

Den franska bulldogen Bulten fanns i familjen under ett par år. Sommaren 2017 så fick han somna in pga missbildningar i ryggen.Bulten blev sex år. Bulten som snarkat, lekt och pussats. En hund som gärna var med överallt. Sedan slutet 2017 finns även systersonens Hjalmar. Hjalmar är en liten mops, både mopsig och söt.