En middag i utemiljö,,,(97o98av186foton)

I ett års tid har jag haft en påminnelse i min mobil om en födelsedagsmiddag. En middag för att fira min bästa vän. Förra året fyllde hon inte jämt men i år är det så. Så kom då kvällen för att fira ”förra året”. I utemiljö och på avstånd. Vi valde latmansmaten 🙂 skaldjursplatå. Den tar lååång tid att äta och med ett gott vin och härliga tillbehör till så smakade det underbart.

Efter maten, en drink. Vad har jag i glaset? Kan du gissa :-)? En Cosmopolitan såklart. För mig en drink som förknippas med resa, uteliv och New York. Kan längta efter att få resa. Jag älskar pulsen i den staden. Så för de sköna minnena skull så är detta drinekn för mig. Prova någon gång om du inte testat denna.

Tema 171 Latmansmat

Tema 341 Vad har du i glaset?

Du kan se fler bilder på 365foton 

Tema 93 Vad har du i glaset?

Du kan se fler bilder i veckoutmaningen på Blickpunkten.nu

4 svar på ”En middag i utemiljö,,,(97o98av186foton)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.