Att läsa,,,

Att läsa är en skön avkoppling. Det gäller hitta boken som har det där som drar en in historien och får en att vara med i boken.

Jag har läst Paulo Coelhos Alef, utgiven 2013. Jag är lite och letar i min bokhylla då och då. Köper och får böcker än jag hinner med att läsa i samma takt. Jag gillar författaren Paulo Coelho. Djävulen och fröken Plym är en mycket intressant bok. Med stor förväntan har jag läst denna bok ”Alef” men tyvärr den får inte högsta betyg av mig. Ingen som jag rekommenderar. Hoppas nästa bok som jag läser blir en sådan.  I Alef finns om alltid Coelhos fina språk. Tycker inte historien håller och jag upplever den långdragen. Jag fångar inte det viktiga i boken.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.